diplom

Diplomerad förpackningsdesigner

Diplom från TetraPak och GoGreen - Skriv ut ett eget exemplar!

Diplom från TetraPak och GoGreen – Skriv ut ett eget exemplar!

Så kan man titulera sig diplomerad förpackningsdesigner. Det var i måndags som jag och Astrid Sterngren gav oss iväg till TetraPak för att ta emot diplom för väl genomfört arbete med förpackningsdesignen i kursen Grafisk design 4. Uppgiften var att ta fram ett koncept för en “grab and go”-dryck som kunde platsa i GoGreens sortiment. Vi var tvungna att använda oss av förpackningen Tetra Classic eller Tetra Wedge. Astrid gjorde en drickyoghurt och jag en proteindryck som jag kallade GoGreen Harmony.

Min tanke var att göra en proteindryck som inte riktade sig till alla hardcore-tränare där ute. När jag går på gymmet, allt för sällan, så ser jag många som nog inte känner sig speciellt träffade av Ultra Muscle Gainer Maxim Power eller vad de heter. De tränar för att det är kul och nyttigt. Deras mål är inte feta muskler utan att må bra. Och en proteindryck kan hjälpa dem med det, men det tror jag inte att många känner till.

Därför tog jag fram GoGreen Harmony, som riktar sig till alla oss “vanliga” som tränar för att må bra. Den skulle vara ett veganskt, miljövänligt alternativ – perfekt efterträningen eller under en stressig vardag. En liten sund paus helt enkelt.

Onekligen köpte TetraPak och GoGreen min idé och det ska bli spännande att se om något händer i framtiden med våra koncept.

GoGreen Harmony - Sea Buckthorn GoGreen Harmony - Green TeaGoGreen Harmony - Tre smakerGoGreen Harmony - Tre smaker

Close