IMG_6101

Mellandag = DIY visitkort och etui

Idag är en typisk melladag. I morgon far jag till Skaftö för att träffa familj och njuta av semester. Inför det har jag försökt att avklara så mycket som möjligt vilket nu har lämnat mig med en sysslolös dag. Så vad gör man då för att tiden ska gå?

Jag hade en massa pappersprover liggandes med ett jäkligt fint papper från Arctic Paper som heter Amber Grafik. Ett klarvitt obestruket papper med en sjukt skön bulk. Perfekt för lite budgetvisitkort. Så efter ett kort besök i InDesign och någon timme med en mattkniv på köksbordet har jag nu en härlig liten hög med Salmiak Media-visitkort.

Gör ditt eget ettuiMen varför nöja sig med några visitkort när man kan göra mer? Så jag viftade ihop ett litet snittsigt visitrkortsetui, som ni själva kan ladda ner och klippa ut om ni vill. Funkar perfekt för ett gäng kort i storleken 90×50 mm och kan säkert moddas till andra storlekar efter behov. Och det bästa är att du inte behöver något lim för att hålla ihop det.

Pyssla lugnt!

Close