Bild-2-570x409

När allt klaffar

För ett par veckor sedan så frågade min gode vän Axel Bengtsson om inte jag kunde hjälpa honom med en hemsida till studentföreningen FENA. Med kollektivetbarbro.se nyligen avslutat (Jag ska skriva mer om det en annan dag) kändes det som en kul utmaning som kanske skulle ta ett par veckor. Men icke! Jag har aldrig varit med om ett projekt som flutit så smärtfritt.

Mycket av det beror till viss del på Axel som snabbt och smidigt kom med feedback på allt jag skickade till honom. Det var också ganska tydligt vad de ville ha, så själva designen av hemsidan gick hyfsat fort.

När det sedan kom till att koda grejerna var det som magi. Allt jag gjorde funkade på första försöket och wordpress snurrade på som en väloljad Scandiamotor. Tre dagar efter lagd beställning kunde jag stolt bjuda in Axel på hemsidan som i princip var klar.

Det var bara en grej, som vanligt, satte käpppar i hjulen – Internet Explorer 6. Men även det var förvånansvärt lättavvärjt.

Så nu kan ni alla njuta av fena.nu.

Det är så en slipsten ska dras!

Close