6

Kujenga open logo contest

Sedan en liten tid tillbaka så är jag engagerad i ett kollaborativs kaféprojekt här i Malmö som går under namnet Kujenga. Det är inte riktigt klart vad det handlar om i detalj, men det kommer bli något häftigt. Eftersom det är kollaborativt vill vi att alla som känner sig manade kommer med förslag på logo och har därför utlyst en “tävling” med slut den 7 juni.

Här är mitt bidrag. I grunden är det formen som är loggan – den kan man sedan variera in i det oändliga – tex. som jag gjort här. Cirkeln symboliserar gemenskapen, det kreativa rummet och zen. Tre begrepp som hela tiden återkommer när vi pratar om Kujenga. Det kan också ses som en kaffekopp rakt uppifrån – eller den ring som en kaffe lämnar efter sig. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna.

Nu vill jag se ditt bidrag. Lämna det bland kommentarerna på Kujengas hemsida.

Close