Muggar till Cluster 55°

Cluster 55° – Pixel perfect

När IT-branscherna i Öresundsregionen ska få ett eget varumärke att samlas under är det mycket som ska bli bra. Två studenter från Malmö högskola (Niclas Bränström och Robert Lindblom) tar fram ett vinnan koncept som en del av sin utbildning. Detta ger dem sommarjobb att under min ledning på Øresund IT färdigställa varumärket Cluster 55°. Arbetet mynnar ut i en underbar grafisk profil på vilken jag sedan skapat dessa profilprodukter.

Hela idén är att profilen ska vara perfekt för co-branding, att presenteras tillsammans med ett annat varumärke. Så av den anledningen så kan man lätt skifta färg i både logga och profilmaterial. För att visa detta så gjorde vi till presentationen små gift bags med lite blandat innehåll. Delar av innehållet varierade dessutom mellan tio olika färger – något som gjorde varje gift bag helt personlig.

Close